SYSTEEMONTWERPER & -BOUWER

Microflex Advance combineert de voordelen van Shure IntelliMix en Dante digitale audionetwerken om ontwerp, installatie en configuratie zo eenvoudig mogelijk te maken. Werk efficiënter en lever hoogwaardige A/V-systemen sneller op.

ARCHITECTEN & INTERIEURONTWERPERS

Architecten en interieurontwerpers willen visueel aantrekkelijke ruimten met een goede geluidskwaliteit creëren. Met Microflex Advance kunt u elke stijl waar uw klanten om vragen realiseren zonder aan geluidskwaliteit in te boeten.

 

Gebruiker

Microflex Advance laat gebruikers zich concentreren op hun werk. Ongestoord horen en gehoord worden maakt gebruikers productiever en creatiever.

CEO

Uw team communiceert productiever met collega's en klanten – in één en hetzelfde gebouw of aan de andere kant van de wereld – ergonomisch en moeiteloos. Met Microflex Advance krijgt u meer gedaan met minder moeite.

 

ADMINISTRATIE & IT-BEHEER

Digitale signaaloverdracht met Microflex Advance gebruikt hetzelfde netwerk als uw data en kantoorapplicaties zonder de snelheid of prestaties ervan te verminderen.

ADMINISTRATIE & IT-BEHEER

Microflex Advance is een audiosysteem met lage kosten. Het biedt ruimte aan verschillende deelnemers in allerlei opstellingen, en benut dezelfde audio-apparatuur voor zowel spraakverbindingen als videoconferenties.