FLEXIBEL INZETBARE TAFEL ARRAY

De tafel array maakt gebruik van Steerable Coverage™-technologie om deelnemers aan een conferentie in hoge geluidskwaliteit te registreren, ongeacht het formaat en de vorm van de vergadertafel.

Toepassingsprofiel

Table Arrays are ideal for meeting rooms where the number of attendees varies and an uncluttered table is preferred. This microphone captures six meeting participants in six discrete listening areas with three bi-directional microphone patterns.

Instelbaar dekkingsgebied

Stel een individuele dekkingsgraad in voor vier deelnemers in stappen van 15˚, en specificeer een richtingskarakteristiek voor elke configuratie en kies daarbij uit een cardioïde, supercardioïde, hypercardioïde, omnidirectionele, bi-directionele of de unieke toroïdale richtingskarakteristiek waar we patent op hebben aangevraagd.

Flexibel netwerken

Mix, verstuur en beheer de signalen van maximaal vier dekkingsgebieden als afzonderlijke kanalen via een Dante-netwerk met één enkele ethernetkabel. Het afzonderlijke automix-kanaal biedt extra flexibiliteit.

Mute-knopopties

Programmeer de mute-tiptoets voor omschakelen, stilschakelen, inschakelen of schakel hem helemaal uit ten behoeve van externe besturing.

LED-indicatoren

De configureerbare en veelkleurige LED-ring duidt de mute-status van de gebruikte microfoon aan en laat aan de hand van verlichte segmenten zien wat het dekkingsgebied is en wat de automix-instellingen zijn.

Gekleurde LED's geven in één van acht kleuren aan wat de mute-status van de microfoons is, het ruimtebeveiligingsniveau en eventuele andere parameters.

Microflex Advance
MXA310 tafelmicrofoon array

Het toroïdale patroon

Uniek toroïdaal patroon
Optimaliseert de stemregistratie van zittende en staande deelnemers maar onderdrukt omgevingsgeluid van beamers en andere bronnen.

 

ULTIEME AV-FLEXIBILITEIT.

De plafond array maakt gebruik van Steerable Coverage™-technologie om zijn registratiekarakteristiek te richten op de verschillende sprekers in de ruimte met meer nauwkeurigheid dan richtmicrofoons.

Instelbaar dekkingsgebied

Microflex Advance
MXA910 Plafond Array

Instelbaar dekkingsgebied

Stel in drie dimensies tot acht richtingskarakteristieken in en realiseer uniforme akoestische prestaties in de hele ruimte. Elke lob van de plafond array kan met de Auto Configuration-functie van de besturingssoftware heel snel en nauwkeurig op een bepaalde deelnemer worden gericht.


Flexibel netwerken

Mix, verstuur en beheer de signalen van maximaal acht dekkingsgebieden als afzonderlijke kanalen via een Dante-netwerk met één enkele ethernetkabel. Het afzonderlijke automix-kanaal biedt extra flexibiliteit.


Efficiënte workflow

Deze microfoon kent negen sjablonen die een snelle eerste instelling mogelijk maken, en beschikt over tien voorkeurinstellingen voor het uitwisselen van array instellingen tussen verschillende modellen en/of computers.


INTELLIGIBILITY CALCULATOR

Toepassingsprofiel

De plafond array is ideaal voor directiekamers waarin men liever geen microfoons op tafel zet. Deze microfoon kan zeven individuele luistergebieden registreren en levert dekking voor vergaderingen tot 11 personen. Onder typische omstandigheden, op een plaatsingshoogte van circa drie meter bij zittende gespreksdeelnemers, bedraagt de diameter van het dekkingsbereik zo'n negen meter.

Digitale signaalverwerking

De Microflex® Advance™-plafond arrays maken gebruik van de nieuwe Shure IntelliMix® DSP Suite voor nauwkeurige regeling van de dekkingsgebieden, voor automatische mix- en toonregeling en voor echo-onderdrukking.


Stijlvol en modern vormgegeven

Onopvallende plaatsing van de arrays is mogelijk door inbouw in systeemplafonds (standaardformaat) of hangend.